رُز فایل

دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

رُز فایل

دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

معرفی و دانلود تحقیقات علمی و پژوهشی , آموزشی , تمامی رشته ها

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

واحداندازه گیری دبی

مسیریابی و نصب خطوط لوله گاز

فیلتر تصفیه

سیستم سوخت گازهای مضر

ایستگاه تقلیل فشار

پیشینه تحقیق

آسیب های زیست محیطی و توسعه ای مناطق نفت خیز

آموزش

نرم افزار

واحد اندازه گیری برای هر بویلر

مبانی نظری

نمونه سوالات آزمون بهیاری ورودی دبیرستان پایه دهم با جواب

سوالات آزمون بهیاری ورودی دبیرستان پایه دهم با پاسخنامه

کارآموزی واحد سیال حفاری پژوهشگاه صنعت نفت

واحد سیال حفاری پژوهشگاه صنعت نفت

نمونه خروجی دستگاه کروماتوگرافی

دانلود گزارش کارآموزی واحد سیال حفاری پژوهشگاه صنعت نفت

انواع کروماتوگرافی

ادوات آزمایشگاهی

آزمایشات تعیین اجزای سیال آزمایش تفکیک

مهمترین پارامترهادر انتخاب نوع مخزن

مقاله ایمنی مخازن

محافظت مخزن ها از آتش و اطفاء حریق

فواصل مخزن ها در حصار های گوناگون

علل مهم حوادث در مخازن

ظرفیت حصارها

شیوه قرار گرفتن مخازن در حصارها

شمار مخزن ها در یک حصار مشترک

دسته بندی مخازن ذخیره سازی بر حسب فشار بخار سیال

تقسیم بندی مخازن

۴۰ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 54 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه

فروشنده فایل

کد کاربری 7169
به نام خدا
مقدمه

شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .

مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .

مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، در حالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست

مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها :

شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین – چربی = کربوهیدرات – مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست ، عبارتند ار :

«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »»

تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .

طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز »

می خوانند .

تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های ننوزاد و جلوگیری از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشناسان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند . شیر به خودی خود حتی اگر در بهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد .


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
موفقیت یک پروژه ی اجرا شده مستقیماً به مدیریت مبتنی بر هدف بستگی دارد،یعنی میزان موفقیت آن به وسیله درجه یا میزان نیل به اهداف، سنجیده می شود مدیریت پروژه،در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف پروژه به ما کمک می کند یک پروژه موفق با بکارگیری اصول از سه مرحله تشکیل می گردد
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 38 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 41
پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

عناوین موضوعات

پیشگفتار

بیان موضوع پروژه

فصل اول:

مدیریت

مدیریت یا سرپرستی

مدیریت پروژه

تعیین هیأت مؤسس

رضایت هیأت مؤسس

تهیه طرح پیشنهادی

معرفی نماینده تام الاختیار

دریافت مجوز فعالیت ذکر شده در طرح

تدوین اساسنامه پیشنهادی

افتتاح حساب در صندوق تعاون

آگهی دعوت از داوطلبان عضویت

آگهی دعوت اولین مجمع عمومی عادی

ثبت نام داوطلبان عضویت در هیأت مدیره و بازرسان به دوره های آموزشی

برگزاری اولین مجمع عمومی عادی

تعریف مجمع عمومی

تصویب اساسنامه

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره

وظایف و اختیارات هیأت مدیره

انتخاب بازرس یا بازرسان علی البدل

وظایف بازرس یا بازرسان

مدیر عامل

راهنمای علائم

فصل دوم:

برنامه ریزی

مقدمه

فصل سوم :

مدیریت اقتصادی

هزینه های سوخت مصرفی

حق بیمه و پاداش

هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات و تأسیسات

هزینه های جاری

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده

فصل چهارم

نتیجه گیری

نظام مدیریت مشارکتی

فهرست منابع و مأخذ

فهرست جداول:

نمودار نحوه انتخاب و تشکیل تولیدی

مشخصات سهامداران و سرمایه آنان

نمونه برنامه ریزی برای یک سال کاری

مشخصات و ظرفیت ماشین آلات(همراه با قیمت)

تأسیسات ساختمانی

هزینه های ساختمانی

مشخصات و ظرفیت ماشین آلات

نیروی انسانی بخش های مختلف پروژه

حقوق پرسنل قبل از تولید

مواد و لوازم مورد نیاز

سرمایه گذاری ثابت طرح

برآورد هزینه های در یک سال مالی

پیشگفتار:

در جوامع بشری بیکاری بعنوان معضل مطرح می باشد که در حال حاضر کشور ما نیز به شکل چشمگیری با آن رو به رو می باشد. این مشکل در بین جوانان و فارغ التحصیلان به صورت عمده مشاهده می شود. مسئولین و برنامه ریزان کلان کشور بدنبال راه حلی مناسب،جامع و در عین حال عملی برای رهایی از این معضل می باشد.

پیشنهاد چیست؟

تمامی افراد در زندگی خود به نوعی با مشکلات و مسائل متفاوتی دست به گریبان می باشند و در این زمینه تمام انرژی و همت خود را برای غلبه بر این مشکلات و مسائل بکار می گیرند و به صورت تنها و انفرادی در این راه قدم بر می دارند.

با توجه به پیشرفتهای گسترده و ایجاد پارامترهای جدید در برهه حساس عبور از هزاره دوم میلادی موفقیت و غلبه بر مشکلات با اقدامات انفرادی،دور از دسترس و بعضاً غیرممکن به نظر می رسند.

از طرف دیگر می دانیم بطور کلی هر عدم موفقیتی ناشی از عدم انتخاب روشهای کارآمد مربوط می باشد. اولین تصمیم در تعیین یک روش انتخاب کار فردی یا گروهی برای اجرای آن روش می باشند. بیائید این انتخاب را ریشه ای بررسی کنیم،یک سؤلال پیش می آید چرا باید به تنهایی به مصاف مشکلات رفت؟ آیا علت عدم موفقیت اشخاص در این نیست که به تنهایی به جنگ مشکلات می روند؟ آیا به نظر شما در این برهه اقدام و عملکرد انفرادی محکوم به فنا نمی باشند؟

نیازها و خواستگاه مشترک افراد در جوامع توسط گروههای متشکل و نظام یافته قابل حصول می باشند. در جهت حل مشکلاتی مانند بیکاری، مسکن و ... اقدام انفرادی ثمربخش نبوده و متضمن همکاری و همیاری گروهی می باشد. در این حالت وظایف و مخاطرات کار بعده این تیم یا گروه بوده و با اطمینان بیشتری می توان به رفع نیازهای معقول امیدوار بود.

...

فصل اول :

مدیریت

1-2 مدیریت یا سرپرستی :

فرایندی است که طی آن مدیر پروژه کارها و منابع ضروری انجام پروژه را برنامه ریزی،نظارت و کنترل می نماید.

2-2 مدیریت پروژه :

عبارت از مدیریت و راهبرد زمان، مواد،نیروی انسانی و منابع مالی جهت تکمیل یک پروژه با روش منظم و اقتصادی در زمان تعیین شده با اعتبارات قابل دسترس و در نظر گرفتن کلیه نکات تعریف شده انجام پروژه موفق با استفاده ماهرانه از تکنیک ها و بودجه مشخص، در زمان معین برای بدست آوردن نتایج در قالب استانداردها می باشد.

موفقیت یک پروژه ی اجرا شده مستقیماً به مدیریت مبتنی بر هدف بستگی دارد،یعنی میزان موفقیت آن به وسیله درجه یا میزان نیل به اهداف، سنجیده می شود. مدیریت پروژه،در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف پروژه به ما کمک می کند. یک پروژه موفق با بکارگیری اصول از سه مرحله تشکیل می گردد.

نمودار نحوه انتخاب و تشکیل تولیدی :


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
بافندگی عمل تبدیل نخ به پارچه است و تصور می شود که اولین دستگاه بافندگی قاب چوبی ساده ای بوده است، که در روی این قاب، یک سری نخ ثابت وموازی یکدیگر عموماً در جهت طول و به نام نخ های تار قرار می گیرند نخهای دیگر یکی یکی از لابه لای نخهای تار و متناوباً رو به زیر نخهای تار قرار می گیرند که آنها را نخهای پود می نامند دومین مرحله پیشرفت بافندگی، اختراع
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 548 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 73
پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی پوشک

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول: اساسنامه وکلیات و سوابق

1-1-معرفی اجمالی پروژه

2-1-معرفی محصول

3-1-سوابق تولید

4-1-کاربرد محصول

5-1-مصرف کنندگان

فصل دوم: زمین وساختمان

1-2-زمین مورد نیاز

2-2-ساختمان های اداری

3-2- ساختمان واحد تولید

4-2-هزینه ساختمان سازی

5-2- پلان طرح

فصل سوم: انرژی وتاسیسات

1-3- انرژی اب

2-3- انرژی برق

3-3- سوخت

4-3- تاسیسات حرارتی

5-3-تاسیسات برودتی

6-3-ارتباطات

7-3-تاسیسات تهویه واطفا حریق

فصل چهارم: نیروی انسانی

1-4- نیروی انسانی مورد نیاز

2-4- حقوق ودستمزد

3-4- شرح وظایف پرسنل

4-4- سازماندهی نیروی انسانی

فصل پنجم: طراحی وتولید

1-5- فرایند تولید

2-5- نمودار فرایند تولید

3-5- مواد اولیه ومنابع تامین ان

4-5- ابزار ووسایل مورد نیاز

5-5- طرح استقرار ماشین الات

6-5- برنامه زمان بندی اجرای طرح

7-5- مکان یابی ومحل اجرای طرح

فصل ششم: محاسبات مالی طرح

1-6- سرمایه کل ومنابع تامین آن

2-6- سرمایه ثابت

پیشگفتار:

در اواخر قرن بیستم موضوع کارآفرینی بسیار مورد توجه محافل آموزشی کشو رهای جهان قرار گرفت و در ایران هم برای اولین بار از طریق درس کارآفرینی در نظام جدید آموزش متوسط کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم درس کارآفرینی ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش و مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی به کار بستن تخصص از یک طرف و از طرف دیگر به کارگیری مهارتهای لازم برای راه اندازی یک واحد کاری و یا انجام کار مفید در محیط کاری می باشد. از این نظر بعضی از صاحب نظران، توسعه کارآفرینی را انرژی محرکه موتور توسعه اقتصادی هر کشور دانسته اند.

مقدمه:

انسان از زمانهای بسیار دور، علاوه براینکه با شکار حیوانات می توانست مواد غذایی خود را تهیه کند، از پوست آنها نیز به عنوان وسیله مناسبی برای گرم نگه داشتن بدن خود استفاده می کرد. پیشرفت تمدن در طول تاریخ در اثر خواسته و آرزوهای انسان به وجود آمده است. به این دلیل انسان مواد و وسایل موجود را صرفاً به عنوان وسیله گذران زندگی و ادامه حیاتش محدود نکرده است، بلکه از آن به طریقه استفاده کرده است که بتواند آسایش و راحتی او را بیشتر تأمین کند و این امر در مورد پوشاک نیز عمومیت داشته است. در یک زمان از طول تاریخ انسان دریافت که رویش مویین پوست حیوانات و رشته های نازک و بلند برخی از گیاهان آمادگی دارند که به وسیله تابیده شدن به دور خود، رشته های بلندی تری را تشکیل دهند که موسوم به نخ است و سپس پی برد که از به هم بافتن این نخ به صورت تار و پود، محصولی می تواند به دست آورد که برای پوشانیدن بدن انسان بسیار مناسب است و آن را پارچه نامید و بعدها متوجه شد که می تواند این پارچه را با مواد رنگ دار طبیعی رنگین کند و به آن زیبایی و ظرافت بخشد. بدین ترتیب بود که الیاف طبیعی نظیر پنبه و پشم و ابریشم و دیگر الیاف هر یک بنحوی شناخته شدند و انسان نیازمند جهت استفاده از آنها روش علمی و فنی لازم را هم ابداع کرد و همزمان با کاوشها و یافته های دیگری که در سایر زمینه های زندگی و برای رفع سایر نیازمندیها به عمل آورد، ساخت که بتواند از این منابع طبیعی موجود حداکثر استفاده را ببرد. ریسندگی نخ، جزو اولین صنایعی است که انسان به آن پی برد و ابتدا با استفاده از یک دوک چوبی ساده توانست تعداد بیشماری الیاف را به دور هم بتاباند و نخ را تهیه کند این روش ریسندگی برای قرنها به همان صورت ادامه داشت تا اینکه در قرن چهاردهم، اولین قدمها در راه ماشینی کردن روش ریسندگی برداشته شد و در اروپا و هند نوع پیشرفته تری از دوک ریسندگی اختراع و به کار گرفته شد. در قرن شانزدهم چرخ ریسندگی جدیدتری ساخته شد. به طوری که در حین کار هر دو دست کارگر آزاد بوده و می توانست تسلط بیشتری هنگام ریسندگی داشته باشد. بالاخره در قرن هیجدهم ماشین ریسندگی اختراع شد و سیستم تهیه نخ کاملاً دگرگون شد.

بافندگی عمل تبدیل نخ به پارچه است و تصور می شود که اولین دستگاه بافندگی قاب چوبی ساده ای بوده است، که در روی این قاب، یک سری نخ ثابت وموازی یکدیگر عموماً در جهت طول و به نام نخ های تار قرار می گیرند نخهای دیگر یکی یکی از لابه لای نخهای تار و متناوباً رو به زیر نخهای تار قرار می گیرند. که آنها را نخهای پود می نامند. دومین مرحله پیشرفت بافندگی، اختراع ماشین بافندگی دستی بود. این نوع دستگاه سرعت تولید را افزایش داد و سبب پیشرفت صنعت پارچه بافی گردید و تجارت پارچه بین کشورهای مختلف نیز توسعه یافت. در قرن هیجدهم با ظهور انقلاب صنعتی در انگلستان، نیروی بخار بتدریج جای نیروی دست را گرفت و تحولات بعدی بویژه در قرن نوزدهم نیز سبب توسعه روز افزون این صنعت شد.امروزه پیشرفته ترین ماشینهای بافندگی ساخته شده اند که قابلیت پیاده کردن پیچیده ترین نقشه های بافت پارچه را دارا هستند.


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هرگونه بررسی فنی و مالی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود
دسته بندی برق و الکترونیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 34 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49
پژوهش کار آفرینی طرح تولید گوشی تلفن

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول................................... 1

جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید گوشی تلفن... 2

فصل دوم .................................. 3

نام کاربردی محصول ......................... 4

مشخصات فنی محصول ........................... 7

بسته بندی محصول ........................... 9

استاندارد محصول ........................... 10

برس روند مصرف ............................ 12

فصل سوم برس و برآورده‌های فنی .............. 15

تشریح جامع فرآیند منتخب .................. 20

تعیین ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 22

برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی 23

محاسبات مواد اولیه ........................ 27

تجهیزات و تأسیسات عمومی ................... 27

آزمایشگاه ................................ 27

تعمیرگاه .................................. 28

تأسیسات برق .............................. 28

محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز .............. 32

برآورد پرسنل تولیدی ...................... 33

محاسبه سطح زیربنا و مساحت مورد نیاز ....... 36

فصل چهارم برسی‌های مالی و اقتصادی .......... 38

اطلاعات مربوط بر سرمایه در گردش و برآورد آن 40


فصل اول

چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی


جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید گوشی تلفن

1-1

مشخصه طرح

ظرفیت تولید سالیانه:

نام محصول ظرفیت واحد

6-1

دستگاه ها و تجهیزات خط تولید:

بخش داخلی: %0/100 (27/47 میلیون ریال)

بخش خارجی: %0/0 (0 هزار دلار)

کپسول گوشی تلفن 200000 عدد


7-1

زمین و ساختمانها:

مساحت زمین: 1300 متر مربع

سطح زیربنا: 365 متر مربع

سالن تولید: 130 متر مربع

انبار: 40 متر مربع

تأسیسات و تعمیرگاه: 60 متر مربع

اداری، رفاهی: 135 متر مربع

فضای باز: 0 متر مربع


2-1

شاخصهای عملیاتی:

تعداد روز کاری: 270 روز

تعداد نوبت کاری: 1

زمان هر نوبت کاری: 8 ساعت


3-1

درصد تأمین مواد اولیه:

داخلی: %0/100 (6-417 میلیون ریال)

خارجی: % 0/0 ( 0 هزار دلار)

8-1

سرمایه گذاری:

دارئی های ثابت: 1/1054 ملیون ریال

سرمایه در گردش: 6/176 میلیون ریال

کل سرمایه گذاری: 7/1230 میلیون ریال

سرمایه گذاری مجری طرح: 457 میلیون ریال

وام کوتاه مدت: 3/141 میلیون ریال

4-1

تعداد کارکنان:

مدیریت: 1 نفر

مهندس: 0 نفر

تکنسین: 0 نفر

کارگر ماهر: 4 نفر

کارگر ساده: 6 نفر

کل پرسنل: 12 نفر

9-1

هزینه های تولید:

هزینه های ثابت: 4/408 میلیون ریال

هزینه های متغیر: 9/604 میلیون ریال

کل هزینه های سالیانه: 3/1013 میلیون ریال

5-1

تأسیسات عمومی:

برق مصرفی سالیانه واحد (مگاوات ساعت): 0/92

آب مصرفی سالیانه واحد (مترمکعب) 0/1242

سوخت مصرفی سالیانه واحد:

گاز طبیعی (هزارمتر مکعب): 0/0

گازوئیل (مترمکعب): 8/17

بنزین (مترمکعب): 1/8

برج خشک کننده (مترمکعب / ساعت): 4/0
تصفیه شیمیایی آب (مترمکعب / ساعت): 0 /0

دیگ بخار (تن / ساعت): 0/0
هوای فشرده: ندارد

باسکول: ندارد

تصفیه پساب: فاضلاب انسانی

اطفاء حریق: تعداد 4 کپسول آتش نشانی

10-1

شاخصهای اقتصادی طرح:

نرخ بازده مالی طرح 8/20%

درصد ارزش افزوده بر مبنای فروش 5/49%

درصد سهم منابع داخلی 0/100%

درصد تولید در نقطه سر به سر 4/61%

سالهای برگشت سرمایه 4 سال و 9 ماه

سرمایه گذاری ثابت سرانه (میلیون ریال) 3/75

درصد کارکنان تولید به کل کارکنان 3/71%

نسبت سود به سرمایه نقدی 6/23%


فصل دوم :

کلیاتی در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید

1-2 تعریف، ویژگی ها و مشخصات فنی محصول

هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هرگونه بررسی فنی و مالی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیح مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود. در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است که شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا دوباره روند ادارات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.

در این بخش نام و کاربرد، طبقه بندیع مشخصات فنی، بسته بندی، شماره تعرفه گمرکی و استانداردهای محصول مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

1-1-2 نام و کاربرد محصول

محصول مورد بررسی در این طرح کپسول گوشی می باشد. کپسول گوشی تلفن وسیله ای است که جریانهای الکتریکی دریافتی از طریق خط تلفن را به امواج صوتی تبدیل می کند تا برای مخاطب ارتباط تلفنی قابل شنیدن باشد. همچنانکه مشخص است این محصول در دستگاه های تلفن خانگی، عمومی و مدارهای آیفون (دربازکن) یا هر نوع مدار مکالمه دو طرفه ای که به گوشی نیاز داشته باشد، مورد استفاده قرار می گیرد.

2-1-2 طبقه بندی محصول


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
با ساختن این کا رخانه تولیدی حدود 15 نفر به کا ر مشغول می شوندکه 60 درصد آنها خانم هستند د لیل استفاده خانم ها در این کار این که اولا سطح حقوقی که خانم ها دریا فت می کنند نسبت به مردها بسیار کمتر است و این کار موجب کاهش هزینه ها میشود و دوم با توجه به تجربه هایی که تا کنون از تحقیقات بد ست آمده برای انجام کا رهایی ظریف خانم ها بهتر می توانن
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 45 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

مقدمه :

می دانیم که امروزه پیشرفت صنعت پلاستیک موجب راحتی کارها شده

و همچنین صنعت قالب های پلاستیک با طرحها و نقشها مختلف موجب

میشود که هر مشتری با دیدن طرح ونقش پلاستیکی هر چیزی به طرف

آن کشیده شود و همه شما مطاع هستید که یزد واردکان دو شهری هستند

که بسیا ری از محصولات آنها د ر بسته بند ی ها پلا ستیکی د ر اختیار مشتریان قرار می گیرد.

این موضوع باعث می شود که کارخانه های کوچک تولید ی ظروف

پلاستیک شروع به کار کند و ما نیز تصمیم به ایجاد کارخانه پلاستیکگرفتیم .

پس از برسیهای زیاد به آین نتیجه رسید یم که برای ساخت یک چنین

کارخانه ای سرمایه اولیه حدودا (3000000000) ریال نیاز است و

مساحت زمین آن بالغ بر 2000 متر مربع ونیاز به 10 -15 کارگر و

کارمند نیاز دارد البته همه اینها تخمینی و برآرودی است و باید مورد

برسی دقیقتر قرار گیرد .

کار آفرینی و آیجاد شغل در جامعه :

با ساختن این کا رخانه تولیدی حدود 15 نفر به کا ر مشغول می شوند

که 60 درصد آنها خانم هستند د لیل استفاده خانم ها در این کار این که

اولا : سطح حقوقی که خانم ها دریا فت می کنند نسبت به مردها بسیار

کمتر است و این کار موجب کاهش هزینه ها میشود و دوم : با توجه به

تجربه هایی که تا کنون از تحقیقات بد ست آمده برای انجام کا رهایی

ظریف خانم ها بهتر می توانند کار کنند با همین دلایل از کارگرهای

خانم استفاده می شود

برسی طرح از نظر اقتصادی :

این کار درامد خوبی برای هر شخص ایجاد می کند و تا چندین سال دیگر

که هیچ جای گزین د یگری برای این گونه قالب های پلا ستیکی نیست و

همچنین می توان با ایجاد طرحهای جدید وزیبا تر و مشتری پسند تر تولید

را افزایش و بازاررا دردست گرفته وهمچنین می توان با کاهش هزینه ها

و کاهش قیمت مشتریان بیشتری را جلب کرد و تولید ی خود را گسترش بدهیم و درآمد را افزایش دهیم .

تاریخچه صنعت پلاستیک:

اولین قدم در مورد صنعت پلاستیک توسط فردی به نام وایسا هیکات انجام گرفت

که تلاش می کرد ماد ه ای به جای عاج فیل به عنوان ماده ای سخت گران قیمت و

همینطور کمیاب کاربردهای فراوانی داشت.وی توانست نیترات سلولز را (که به

غلط نیترو سلولز گفته می شود) از سلولز تهیه کند . پس نیترات سلولز اولین

پلاستیک با منشا طبیعی است.

ویـژگیهای مواد پلاستیکی:

یک ویـژگی مهم موادپلاستیکی درصنعت فرایند پذیر بودن با Processible

بودن آن است.اگرماده ای قابل ذوب یا قابل حل باشد درصنعت استفاده است و

گرنه نمی توان از آن استفاده صنعتی کرد.چون نمی توانیم آن را برای تهیه مواد بکار ببریم.

ویـژگی سلولز و نیترات سلولز:

سلولزنه قابل حل و نه قابل ذوب است و قبل از ذوب تجزیه می شود .پس فرایند

پذیر نیست . اما نیترات سلولز هم قابل ذوب است. یعنی وایسا هیکات سلولز فرایند

ناپذیر را به نیترات سلولز فرایند پذیر تبدیل کرد.

ویـژگی استات سلولز:


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
شرکت صنایع ماشین های الکتریکی جوین(جمکو)از شرکت های تابع سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران می باشد که در سال 1369 به منظور رفع نیاز صنایع مختلف در زمینه ماشین های الکتریکی تاسیس گردیداین کارخانه در زمینی به مساحت 250 هکتار با زیر بنایی حدود 6000 متر مربع و با 8 کارگاه تولیدی ساخته شده است
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 150 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55
تولید الکتروموتور وژنراتور ومراحل مختلف کار با دستگاه CNC شرکت ماشین های الکتریکی جوین(جمکو)

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست

مقدمه

فصل اول:

کلیاتی در مورد تحقیق............................. 7

وظیفه کاری و زمان در یک سال................ 8

محاسبه زمان استاندارد تولید ......................... 8

محاسبه ضریب عملکرد................................ 8

برآورد تعداد ماشین های مورد نیاز.................. 9

تعیین ضریب عملکرد ماشین............... 10

فصل دوم:

معرفی محل کارآموزی......................... 12

طرح ایجاد کارخانه جمکو................. 12

فصل سوم:

معرفی موضوع کارآموزی..................... 16

مراحل ساخت الکتروموتور.................. 16

فصل چهارم:

شرح مراحل مختلف انجام موضوع کارآموزی.....19

گزارش سالن 160..................... 19

فرآیند تولید ورقه های استاتورورتور فریم سایز 180،200.... 19

تکنولوژی تولید فریم سایز 200،180............ 19

مراحل ساخت ورقه های استاتور و رتورفریم سایز 280،250،225.. 20

تولید صفحات انتهایی و مراحل ساخت بست............. 21

گزارش سالن 170 ................................. 21

ساخت هسته رتور قفس سنجابی به شیوه ریخته گری...... 21

ساخت قالبهای رتورواستاتور....................... 24

ماشین های CNC ................................... 25

گزارش سالن 130.................... 26

نقشه موقعیت،مشخصات و کاربرد دستگاه ها (کارگاه 130)..28

گزارش سالن 120................................ 31

جایگذاری فشار قوی و عایق کاری VPI.............. 33

کارگاه مونتاژ فشار ضعیف و سالن جایگذاری سیم پیچ های فشار ضعیف. 33

بررسی تست ها .................................. 35

تست موتور وبدست آوردن پارامترهای آن ............. 36

خط رنگ ................................... 39

فصل پنجم:

تصاویر و دستگاه های CNC.................................. 41

برنامه نویسی و اپراتوری دستگاه CNC..................... 44

مراحل روشن نمودن دستگاه..................46

مراحل خاموش نمودن دستگاه............... 47

مراحل اجرای برنامه هایی که از قبل نوشته شده ودر حافظه ذخیره شده.. 49

مراحل توقف برنامه در حین اجرای برنامه.......... 50

درباره کلیدهای دستگاه CNC..................51

برنامه نویسی ....................................... 54

برنامه ماشین کاری............................... 55

مقدمه:

شرکت صنایع ماشین های الکتریکی جوین(جمکو)از شرکت های تابع سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران می باشد که در سال 1369 به منظور رفع نیاز صنایع مختلف در زمینه ماشین های الکتریکی تاسیس گردید.این کارخانه در زمینی به مساحت 250 هکتار با زیر بنایی حدود 6000 متر مربع و با 8 کارگاه تولیدی ساخته شده است.شرکت جمکو بواسطه کادر متخصص و مجرب خود وتجهیزات و ماشین آلاتی که در اختیار دارد امکان طراحی، ساخت،تست وتعمیر انواع الکتروموتور و ژنراتور در ایران را دارا می باشد تولیدات جمکو شامل انواع الکتروموتورهای 3فاز صنعتی از 15 کیلو وات به بالا مطابق با استاندارد iec می باشد وکلیه تست های لازم طبق استاندارد های معتبر جهانی و با تجهیزاتی پیشرفته امکان می پذیرد.تولیدات شرکت جمکو با ظرفیت 1200 مگاوات در سال معادل 12680 دستگاه الکتروموتوروژنراتور می باشد


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
مسائل مربوط به زنبورداری؛ از جمله،ظرفیت تولید عسل توسط هر کندو،عسل شهد یا مخلوط شهد و شربت، قیمت عسل،درآمد زنبوردار و از همه مهمتر «نقش زنبورعسل در افزایش تولید و مرغوبیت محصولات زراعی و باغی» باید مورد مورد توجه مسئولین قرار گیرد و شرایط مناسب برای توسعه منطقی زنبورداری در ایران فراهم شود این مورد حساس باید جدی گرفته شود تا مبادا آن که از برخورد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 36 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
پژوهش کار آفرینی زنبور داری و پرورش زنبور عسل

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

زنبور داری و پرورش زنبور عسل

مقدمه

تاریخچه زندگی و قدمت زندگی زنبور عسل روی کره زمین ، زندگی اجتماعی زنبور عسل در یک کلنی ، نظم اجتماعی حاکم در کندو ، قدرت خارق العاده زنبور عسل در معماری و ساختن حجره های مومی شان ، موروثی بودن عموم اطلاعات کاربردی ، ویژگی های خاص زیست شناسی ، قدرت منحصر به فرد زنبور عسل در تبدیل شهد گیاهان یا شربت شکر به عسل به عنوان یک غذای پر انرژی و دارویی شفا بخش، قدرت این حشره در ساختن موم و موم بافی ، جمع آوری بره موم و کاربرد آن ، ساختن شاه انگبین و چگونگی استفاده از آن و ساختن زهر به منظور استفاده از آن در هنگام دفاع و به عنوان یک داروی مهم و از همه این شگفتی ها مهم تر ، قابلیت منحصر به فرد زنبور عسل در جمع آوری گرده گیاهان و گرده افشانی بسیاری از گیاهان گلدار که با این ویژگی، بطور مستقیم و غیر مستقیم حدود 50% غذای بشر تامین می شود و بسیاری از گیاهان و حیوانات امکان ادامه حیات می یابند.

میزان تولید محصول عسل به آب و هوا، نژاد زنبور و مدیریت زنبوردار بستگی دارد. در نقاط خوش آب و هوا، گیاهان و رستنی های فراوان می رویند و در فصل گلدهی، محصول عسل خوبی از آن نقاط برداشت می شود.همچنین نژاد های فعال زنبور عسل عمل گرده افشانی گیاهان را نیز بهتر انجام می دهند. عامل مدیریت در زنبورداری همچون سایر امور از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا یک زنبوردار ناآگاه نه تنها قادر به عسل گیری از زنبورهای عسل نخواهد بود، بلکه به راحتی کلنی های خود را به کشتن می دهد. بنابراین آشنایی به فنون زنبورداری و داشتن اطلاعات علمی و تجارب عملی از مهم ترین واجبات کار با زنبور عسل است.

میانگین تولید عسل شهد هر کندوی جعبه ای در ایران و سایر کشورهای آسیایی 7 کیلوگرم ، در کشورهای اروپایی و روسیه 10 کیلوگرم، در آمریکا 21کیلوگرم، در نیوزلند 30کیلوگرم، در استرالیا 36کیلوگرم، درکانادا 40کیلوگرم و در نقاط پرگل کانادا گاهی به 80 کیلو گرم می رسد. بدهی است مقدار تولید عسل شهد در نقاط مختلف کشور و حتی نقاط مختلف هر شهر متفاوت است و به طور عمده به فراوانی منابع شهد،شرایط آب و هوایی و مدیریت زنبوردار بستگی دارد.باید توجه داشت که علی رغم اعلام آمار میانگین 7کیلوگرم تولید عسل شهد به ازای هرکندو درسال، در برخی نقاط خوش آب وهوا سرسبز کشور، زنبورداران آگاه، باتجربه و فعال در امر کوچ دهی به موقع زنبورستان خود، توانایی تولید عسل شهد به میزان بیش از 50کیلوگرم به ازای هر کندو را دارند.

به نظر می رسد که در کشور ما، باتوجه به عدم استفاده یا استفاده ناصحیح از ظرفیت شهد دهی بسیاری از باغ هاو مزارع و نیز برخی نقاط مرتعی و جنگلی که مورد استفاده زنبورداران قرار نمی گیرد ، تاکنون از بخش قابل توجه ای از ظرفیت واقعی تولید عسل استفاده نشده است. در این سهل انگاری،زنبورداران از تولید کمتر عسل شهد خسارت می بینند. اما خسارتی که در قالب کاهش محصول و نامرغوبیت محصول به کشاورزان و باغداران و در آمد ملی وارد می شود، بسیار قابل توجه تر است. تاکنون در ایران،ازظرفیت های تولید عسل به خوبی استفاده نشده است; یعنی ، در برخی نقاط تراکم استقرار زنبورستان ها را داشته باشیم و در برخی نقاط،زنبورستان های کافی مستقر نشده است.حال آنکه برای بدست آوردن بیشترین مقدار عسل و بالاترین بازده زنبور عسل در گرده افشانی ، باید اولا هرجا که گیاهان شهدزا و نیازمند زنبور عسل می رویند، تعداد مناسب کندو مستقر کنیم و ثانیا تعداد کندوهایی که در یک منطقه یا در هر هکتار از یک باغ یا مزرعه مستقر می کنیم کمتر یا بیشتر از شمار مناسب نباشد. چنانچه شمار کندو ها دریک باغ،مزرعه یامنطقه،بیشتر یا کمتر از حد مناسب باشد؛ هم زنبوردار و هم باغ دار یا مزرعه دار به نوعی خسارت می بینند.

مسائل مربوط به زنبورداری؛ از جمله،ظرفیت تولید عسل توسط هر کندو،عسل شهد یا مخلوط شهد و شربت، قیمت عسل،درآمد زنبوردار و از همه مهمتر «نقش زنبورعسل در افزایش تولید و مرغوبیت محصولات زراعی و باغی» باید مورد مورد توجه مسئولین قرار گیرد و شرایط مناسب برای توسعه منطقی زنبورداری در ایران فراهم شود. این مورد حساس باید جدی گرفته شود تا مبادا آن که از برخورد سلیقه خریدار عسل و میزان درآمد زنبوردار،پرورش زنبورعسل و در نتیجه میزان تولید در کشاورزی و باغداری و قابلیت حفظ مراتع و جنگل ها در معرض خطر جدی قرار گیرد.


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 120 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 65
پژوهش کار آفرینی روغن نباتی گل شاد

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست

شرح صفحه

پیشگفتار................................ 3

مقدمه ................................................ 4

اطلاعات متقاضی طرح ................................. 6

بخش اول – کلیات..................................... 8

بخش دوم – بررسی اقتصادی........................... 11

بخش سوم – بررسی فنی ............................... 20

بخش چهارم – بررسی مالی ............................41

مقدمه:

روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .

روغن کشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یک ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .

مردم ایران در بدو امر با اکراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این که به تدریج با آگاهی از ترکیبات و خواص مواد تشکیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در بسیاری موارد آن را بر روغن حیوانی نیز ترجیح دادند . روغن نباتی در حال حاضر به اشکال جامد ، مایع و مارگارین مورد مصرف قرار می گیرد ، که نوع جامد آن به علت قابلیت نگهداری طولانی تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنین بهبود در پلاستیسیته روغن های قنادی و مارگارین . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوی روغن می گردد ، مورد استفاده بیشتری دارد . در مقابل ، نوع مایع آن دارای ارزش تغذیه ای بالاتری است . مصرف این فرآورده ی غذایی ، سالیانه رو به افزایش بوده که می توان از علل آن ازدیاد جمعیت ، افزایش درآمد ، بالا رفتن میزان شهر نشینی و حتی عادت به مصرف و . . . را نام برد .

می باید از هم اکنون با توجه به فاکتورهای مختلفی ، نظیر : رشد جمعیت ، رشد مهاجرت و تغییر سلیقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ریزی صحیح که در درجه اول از مواد اولیه شروع می شود ( دانه های روغنی ) ، اقدامات مقتضی را جهت نیل به خودکفایی به عمل می آورد . لازم به ذکر است در گذشته در هیچ سالی وابستگی کشور به روغن خام کمتر از 80% نبوده است .


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
کارگاه تولید فرش دستبافت یک نوع مؤسسة تولیدی و اشتغال زایی است که برای رفع نیاز جامعه به محصولات بافتی که باعث آسانتر شدن زندگی می شود تلاش می کند خدمات و تولیدات این کارگاه در ابتدا شامل افراد و خانواده های هموطن می شود و
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
پژوهش کار آفرینی راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

- عنوان:

  • کارگاه قالیبافی
  • نام مؤسس : محمد مسن آبادی
  • تاریخ تأسیس: 10/2/71
  • شماره ثبت

2- مأموریت

  • راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی
  • تأمین درآمد و استقلال اقتصادی
  • اشتغال زایی
  • آموزش به کارآموز
  • بهبود بخشیدن به صنایع دستی

راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت

هدف از راه اندازی و تأسیس یک کارگاه قالیبافی در درجه اول تولید فرش اصیل ایرانی و در درجه دوم کسب درآمد و استقلال مالی می باشد.

اشتغال زایی

یکی دیگر از اهداف این کارگاه جذب نیرویی کاری و آموزش به آنها بوده که پس از گذراندن مراحل آموزشی می توانند در همین واحد مشغول به کار کسب درآمد شوند و خود نیز در آینده یک نفر از افراد آموزش دهنده باشند که هنر قالیبافی و کسب درآمد از این هنر را به دیگران آموزش دهند.

بهبود بخشیدن به صنایع فرش ایرانی

کاری که در این واحد انجام می شود تنها تولید فرش فرشهای سنتی که با طرحهای قدیمی و کیفیت پایین تولید می شده نیست بلکه در این واحد یکی از کارهای مهم بهبود بخشیدن به وضعیت تولید از نظر کمی و کیفی محصولات است.

3- فهرست محتوا

  • تولید فرش دستبافت و تابلو و پرده از جنس فرش ابریشم
  • همکاری با دولت در امر صادرات

پس از تحقیق و بررسی دربارة صنایع دستی بافتی این واحد و مسئولان آن به این نتیجه رسیدند که می توانند در کنار بافت فرش، بافت انواعی از محصولاتی دیگر مانند پشتی های دستبافت و پرده های بسیار ظریفی که باغ ابریشم بافته می شوند و تابلوهای زینتی که برگرفته از مناظر و امکان مقدس است را تولید کنند.


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq
امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاریهای علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
پژوهش کار آفرینی راه اندازی و احداث یک کارگاه ماشین سازی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

عنوان صفحه

1-مقدمه

1

2-تعاریف

3

3-برای احداث یک کارگاه ماشین سازی چه باید کرد و به چه امکاناتی نیازمندیم

5

3-1-محل راه اندازی کارگاه

5

3-2-مشخصات ساختمان کارگاه

6

3-3-ابزار و وسایل اولیه

7

4-نیروی انسانی

9

4-1-موسس

9

4-2-طراحی

10

4-3-کارگر فنی

10

5-نحوه تنظیم قراردادها با نیروهای کاری (یک ماه اول تاسیس)

11

6-بیمه نامه ها

11

7-برآوردهای مالی

13

8-بازاریابی

15

9-نحوه گرفتن سفارش، ساخت و تحویل با ماشین به مشتری

17

9-1-سفارش

17

9-2-ساخت

19

9-3-تحویل

21

10-اهداف

24

11-عوامل موثر در دستیابی هر چه سریعتر به اهداف موردنظر

26

12-نتیجه گیری

28

1-مقدمه:

امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاریهای علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی می‌کنند به نوعی کشورهای دیگر را به خود وابسته کنند. در حالی که جوابگوی نیازهای داخلی نیز بخوبی هستند. در این کشورها مقدار قابل توجهی از بودجه سالانه کشور صرف جذب نیروهای متفکر و با تجربه می‌گردد که عده ای از آنان از کشورهای دیگر و معمولا کشورهای جهان سوم می باشند. چون در این کشورها کمتر به صنعت و افرادی که ایده صنعتی دارند توجه می شود و سرمایه‌گذاری اندکی روی این اشخاص صورت می گیرد.

یکی از این کشورها ماسفانه کشور خود ما، ایران می باشد که دارای مغزهای متفکر فراوانی بوده، اما به دلیل اهمیت ندادن مسئولان و تعلق نگرفتن بودجه مناسب جهت تحقیقات اکثرا به سمت کشورهای دیگر کشیده می شوند. و معمولا تبدیل به یک نیروی اشتغال زا و پردرآمد برای آن کشورها می شوند. و هیچ کس توجه خاصی به این امر نمی کند. در یک چنین شرایطی و با وجود مشکلات فراوان خوشبختانه عده‌ای هستند که با تلاش و پشتکار خودشان و بدون هیچ پشتوانه قوی مالی از طرف دولت اقدام به تاسیس کارگاه های کوچک می کنند که درصد اندکی از آنان پس از یک مدت طولانی تبدیل به یک کارخانه تولیدی می شوند. که باعث اشتغال زایی و ایجاد درآمد می گردند.

البته لازم به ذکر است که در این مرحله معمولا از طرف دولت یا سرمایه گذاران داخلی مورد حمایت قرار گرفته و به مدارج بالایی می رسند.

حال می خواهیم به بررسی و تحلیل این شغل و مصائب و مشکلات آن و نحوه برخورد با آنها بطور اجمالی بپردازیم.


Download Powerpint,Maghale,Peroje,Tahghiq