درجه بندی تخم مرغ ها
پنجشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۶، ۰۵:۰۸ ب.ظ
درجه بندی تخم مرغ ها
درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد
دسته بندی کشاورزی و زراعت فرمت فایل doc حجم فایل 734 کیلو بایت تعداد صفحات فایل 14
دریافت فایل
فروشنده فایل
کد کاربری 8067
تمام فایل ها
درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:
1-درجه AA:
* پوسته: تمیز-فاقد ترک خوردگی-زبر- سفت - بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهن تر)
* اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 3 میلی متر.
* سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.
* زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم و سفت است-زرده گرد است.
* شالاز: برجسته ونمایان است.
* نمای پس از شکسته شدن: تخم مرغ سطح کمی را اشغال میکند.
* کهنگی: حداکثر 10 روز.
2-درجه A:
* پوسته: تمیز- فاقد ترک خوردگی- سفت - زبر- بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهنتر)
* اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 6 میلی متر.
* سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.
* زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم وسفت است-زرده گرد است.
* شالاز: برجسته ونمایان است.
* کهنگی: حداکثر 15 روز.
14 صفحه فایل ورد قابل ویرایش
درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زردهسایز تخم مرغهانگهداری و خرید تخم مرغآلوده شدن سفیده و زرده تخم مرغنحوه زدن و فرم دهی سفیدهفرم دهی به زرده
- ۹۶/۰۵/۰۵
- ۵۰ نمایش